Шановні користувачі, якщо у Вас є цікаве фото зі студентського життя, надсилайте будь-ласка на електронну адресу rozz407n@gmail.com. Фотографії будуть розміщуватися на сайті у розділі "Галерея/Фотоальбоми".

VIEM

Вітаємо на студентському сайті Волинського інституту економіки та менеджменту.
Карта сайту Контакти Головна

Авторизація

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Розклад занять

Для відображення блоку
необхідий
Adobe Flash Player 9
або вище
Скачати Adobe Flash Player

Погода у Луцьку

Головна » 2010 » Вересень » 27 » Посвята в студенти першокурсників
16:15
Посвята в студенти першокурсників
 1-ого вересня у Волинському інституті економіки та менеджменту відбулось урочисте свято з нагоди посвяти студентів у першокурсники. Це свято радості та сподівань на нові звершення. Привітати першокурсників з визначною подією у їх житті прийшли батьки та друзі.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулись ректор ВІЕМ та декани факультетів, а також побажали усім першокурсникам натхнення у навчанні та наукових звершень. 

Урочистості святу надав обряд посвяти, який проходив з благословення на навчання студентів Його Преосвященства Владики Михаїла, Єпископа Луцького і Волинського. 

Зазвичай свято у ВІЕМ не обходиться без пісень та танців самодіяльних колективів. Своїх молодших колег вітали старшокурсники — учасники танцювального гурту "Престиж” та вокальної студії "Жайвір”. Веселі пісні та запальні танці відкрили "двері” до незабутнього студентського життя, яке наповнене цікавими знайомствами, новими подорожами та студентськими жартами. З цього дня абітурієнти ВІЕМ стають повноправними студентами Інституту, в знак цього, голова студентської ради, Степанюк Ольга, передала символічний студентський квиток першокурсниці Микулі Яні.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Переглядів: 1237 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]