Шановні користувачі, якщо у Вас є цікаве фото зі студентського життя, надсилайте будь-ласка на електронну адресу rozz407n@gmail.com. Фотографії будуть розміщуватися на сайті у розділі "Галерея/Фотоальбоми".

VIEM

Вітаємо на студентському сайті Волинського інституту економіки та менеджменту.
Карта сайту Контакти Головна

Авторизація

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту

Розклад занять

Для відображення блоку
необхідий
Adobe Flash Player 9
або вище
Скачати Adobe Flash Player

Погода у Луцьку

Головна » 2010 » Жовтень » 13 » День працівника освіти
19:09
День працівника освіти
У першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівника освіти — свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожна людина з почуттям вдячності згадує свою рідну школу, своїх духовних батьків — вчителів.

В ці дні студенти Волинського інституту економіки та менеджменту висловлюють своїм викладачам щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.  Святковий настрій створили букети квітів, осіннє листя, якими був прибраний увесь інститут та, звичайно, щирі посмішки й слова-вітання студентів.

З вітальним словом до усіх викладачів інституту звернувся ректор, д.т.н., професор Горбовий А.Ю., який побажав усім викладачам натхнення та творчих успіхів.

Самодіяльні колективи ВІЕМ "Жайвір” та "Престиж” присвятили викладачам інституту свої виступи. Ніжний і ліричний віденський вальс, веселі пісні створили атмосферу справжнього свята. Що може бути кращим за шалені овації та щирі посмішки улюблених викладачів — і голос ллється рікою, і емоції переповнюють душу, і хочеться на весь Луцьк кричати: "Вітаємо!”

Свою вітальну програму для педагогів Волинського інституту економіки та менеджменту підготували учні Луцького НВК "Загальноосвітня школа № 22-ліцей” . Пісні, у виконанні школярів, віднесли усіх присутніх у ті шкільні роки, коли і сам, стоячи на сцені актового залу, вітав своїх шкільних вчителів.

Педагог своїм серцем та розумом формує завтрашній день, людину, суспільство. Вдячність, яку висловлює молодь своїм викладачам — це найкраща подяка за їх викладацький труд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Переглядів: 1533 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]